tiistai 16. joulukuuta 2014

Käväsin Treellä ja Siljalla

Hello! Hauskaa joulun aikaa sinulle! Mulla ei ole joulufiilistä, ulkona on liian mustaa. En taida ostaa suksia tänäkään talvena. Tai sitten täytyy vaan uhrautua ja mennä Jämin hiihtoputkeen.

Lauantaiaamuna pistin reikäpohjaiset Converset jalkaan ja lähdin isäpuoleni kyydillä Tampereelle Emman pikkujoulupirskeisiin! Oli sikahauskaa, vaikka en ketään entuudestaan tuntenutkaan. Näin erilaisia paikkoja Tampereelta. Sellaisia, joihin en itse olisi löytänyt porilaisena. Tykkäsin!!! Mää haluun muuttaa Treelle, IHANA kaupunki, rakastuin siihen lopullisesti...

Sunnuntaiaamun herätys oli yksi kurimus, koska unet olivat kymmenen tuntia liian lyhyet. Tallasin siinä sitten Hämeenkatua pitkin mäkin kautta linja-autoasemalle, jonne ehdin viimisellä minuutilla. Mutta sehän ei ole uutta mulle, koska oon ammattimyöhästelijä tai aikaisintaan viime tingassa paikalle saapuja.

Onnibussissa yksi väsynyt matkustaja torkkui nojaillen ikkunaan ja havahtui aina pään retkahdettua syliin. Tätä jatkui aina Poriin saakka, missä perheeni toinen hidas jäsen, eli mun äiti, viivästytti laivalle lähtöä monella tunnilla.

Baltic Princess lähti Turkkusen satamasta. "Tää laiva keinuu", totesin. Syy oli tällä kertaa ihan oikeasti aaltojen, sillä risteily oli kulinaristinen kulttuurimatka örveltämisen sijaan. Matkaohjelmaan kuului hyvää ruokaa, juomaa, kohtelias eläkeläisherrasmies, joka tarjos mulle takkia, kun oli kylmä, Tax Free ja Tarja Lunnas, hieman pelikoneita sekä tietenkin suosikkiharrastukseni - BINGO.

Maarianhamina, mää haluun tonne ens kesänäUi uomassaan Seine hiljaa

MINÄ VOITIN! Oon pelannu eBingoa pian vuoden, mutta heti kun pääsi oikeeseen bingoon, ni tulihan sieltä rahaa.


Sen jälkeen arvottiin tälläinen risteilyalennusjuttu, jonka voitin heti perään. Synttärijuhlat on siis laivalla helmikuussa!


Äiti ja mä
Oli kyl rattosa viikonloppu, kivat pienet reissuset.

BTW - Intiasta sain tuliaiseksi jonkinnäköisen taudin, jonka vuoksi voin vieläkin pahoin aina silloin tällöin. Huomenna olis aika tohtorilla, yksityisellä, kiitos matkavakuutuksen. Jos sitä viimein sais jotakin troppia, mää haluaisin jo parantua!

3 kommenttia:

  1. ompas sun äiti nuori.vois olla sun siskos eikä äiti.anna ku arvaan.moni muuki sanonu näi?minkä ikäne se on?

    VastaaPoista

Kiitos mielenkiinnosta! Kommentoi ihmeessä!